Cube

In onze winkel vindt u een uitgebreide collectie Cube fietsen!

Racefietsen - Mountainbikes - Tourfietsen - Kinderfietsen - Elektrische fietsen - Crosshybrides - Fitnessbikes

- 2018 modellen nu al beschikbaar!! -

We hebben een ruime keuze Cube racefietsen in de winkel staan. Cube staat bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Voor zowel de beginner als de gevorderde fietser hebben we leuke modellen staan. De frame's zijn mooi afgewerkt, vaak lopen de kabels door het frame heen. Ook hebben we diverse racefietsen met schijfremmen in de winkel staan. Elke racefiets wordt aangemeten met de bodyscan, en geleverd met een servicepakket. Op deze manier zorgen we dat u perfect op de fiets zit, en tevreden blijft fietsen.

Bekijk hier de Cube 2018 Race collectie              Bekijk hier onze aanbiedingen

Cube is europa's grootste mountainbike merk. Hun passie voor deze fietsen zie je terug in de details en de afwerking. Voor de beginnende fietser hebben we de cmpt serie, dit zijn comfortabele mountainbike's waarmee leuk recreatief gefietst kan worden. Wil je gelijk een stapje verder? Dan hebbben we ook de LTD serie, de carbonnen reaction fietsen of Full suspension mountainbike's. Ook voor de dames hebben we een aantal leuke atb's staan! Uiteraard krijgt u bij deze fietsen een servicepakket met o.a. de bodyscan.

Bekijk hier de Mountainbike collectie van Cube 2018   Bekijk hier de Cube Women Series  2018         Bekijk hier onze aanbiedingen

Bekijk hier de Cube tour collectie


Een strakke collectie tourfietsen met oog voor kwaliteit en rijgemak. De touring en Delhi collectie die wij van Cube onderschijdt zich vooral door hun afmontage. Standaard uitgerust met schijfremmen, uitstekende verlichting en een goede schakelgroep. We hebben dverse modellen staan, zo vindt u altijd een model wat bij u past. U heeft al een Touring vanaf 699,- incl. gouden servicepakket

De laatste modellen 2017 nu in de aanbieding . 

Bekijk hier de volledige collectie Cube tourfietsen modellen 2018

Cube kids

De stoere Cube kinderfietsen zijn niet alleen heel leuk, maar ook heel practisch! De fietsen zijn dankzij hun rechte stuur erg stabiel. En het sportievere frame zorgt ervoor dat ze er al snel op passen, en er erg lang mee door kunnen groeien.

De fietsen zijn er in 16, 20, 24 en 27,5 inch. 

Bekijk hier de Cube kids collectie 2018 

CUBE Electrisch

De Cube elektrische fietsen zijn altijd uitgerust met een Bosch middenmotor. Deze combinatie moet je eens getest en gezien hebben! Een stabiel frame, uitgerust met betrouwbare shimano onderdelen, krachtige middenmotor, uitgebreide display en een krachtige accu. En niet geheel onbelangrijk; een uitstekende prijs! 

Alle Cube e-bikes kunnen geleverd worden met het gouden 5 jaar garantiepakket!

De laatste modellen 2017 nu in de aanbieding!

Bekijk hier de e-bike collectie 2018, of kom langs en ervaar het zelf!

CUBE accessoires en CUBE kleding en schoenen!