Dutch ID

Dutch ID City, met Shimano steps

Dutch id tour

Deze E-Bike heeft een sportieve uitstraling maar biedt opvallend veel comfort. Uitgerust met een robuust frame, 8 versnellingen, krachtige hydraulische remmen, antilekbanden en goede verende voorvork zadelpen. Met dit gloednieuwe SHIMANO STEPS systeem beschikt de City over krachtige, gecontroleerde en soepele ondersteuning. De accu capaciteit van ruim 400 Wh staat garant voor een hoge actieradius.

2499,- incl. servicepakket.

Meer informatie.....

Even voorstellen; Dutch ID

Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland. Als eerste op de Nederlandse markt introduceerde Dutch ID een fiets met een middenmotor systeem van BOSCH.

Niet alleen door onze klanten, maar ook in veel onafhankelijke testen wordt Dutch ID geroemd om de natuurlijke rijervaring, en de hoge kwaliteit. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen! 

Dutch ID fietsen worden één voor één met de hand gebouwd. Dutch ID bouwt uitsluitend elektrische fietsen met het beste aandrijfsysteem voor elektrische fietsen; het middenmotor systeem. Bij dit systeem is de motor laag in het midden van het frame gemonteerd wat zorgt voor een uitstekende gewichtsverdeling.

Nieuw: Dutch ID City Di2 automaat, met Shimano steps

Dutch id tour

Deze E-Bike heeft een sportieve uitstraling maar biedt opvallend veel comfort. Uitgerust met een robuust frame, 8 automatische versnellingen, krachtige hydraulische remmen, antilekbanden en goede verende voorvork zadelpen. Met dit gloednieuwe SHIMANO STEPS systeem beschikt de City over krachtige, gecontroleerde en soepele ondersteuning. De accu capaciteit is ruim 400 Wh.

2849,-  incl. servicepakket  goud en 5 jaar Bike Totaal Garantie! 

Meer informatie....