Lokaal nieuws

Zuidlandse korfbalvereniging ZKV in het nieuw! (15-05-2016)

Leensvaart Ambassadeur De Barmhartige Fiets

Sinds  2015 zijn wij ambassadeur van de St. Barmhartige Fiets. Dit is een stichting namens een initiatief van de Bovag, Enra Verzekeringen en de Bovemij Verzekeringsgroep. Het doel van deze stichting is : een structurele, maatschappelijk verantwoorde bijdrage leveren door (fiets)mobiliteitsprojecten te ondersteunen. Zijj zorgen ervoor dat mensen mobiel blijven door fietsen te schenken wanneer de situatie daar om vraagt.

BRANDSTOF PRIJZEN, ADVERTENTIE WEEKBLAD SPIJKENISSE

Geen last meer van files en stijgende brandstofprijzen?

Leensvaart biedt razendsnel alternatief woon/werkverkeer

 In de snel groeiende markt van elektrische vervoersmiddelen maakt ook de fiets grote stappen. Fietsspeciaalzaak Leensvaart uit Heenvliet houdt deze ontwikkelingen scherp in de gaten en speelt hier direct op in met nieuwe mogelijkheden. Een van de laatste ontwikkelingen zijn de High speed elektrische fietsen, die tot wel 45 km/h ondersteunen.  Trendsetter op het gebied van high speed fietsen is het merk Flyer. Dit is Zwitserse topkwaliteit waarmee men voor slechts 3 cent 100 km ver kan fietsen! Deze fietsen zijn in Nederland op de markt gebracht als off road fietsen, maar worden steeds vaker gebruikt voor woon-werkverkeer. Vanwege de files en de stijgende brandstofprijzen is dit echt een uitkomst! Even een mooi vergelijk:

vervoermiddel

kosten per jaar

fiets

€    175,00

elektrische fiets

€    436,00

 

 

auto

€ 2.056,00

Let op: in deze berekening gaat het om de grote lijnen, niet ieder detail is meegenomen. In de berekening is meegenomen: afschrijving (aanschafprijs gedeeld door verwachte levensduur), belasting, onderhoud, verzekering en brandstofkosten. In de berekening gaat Leensvaart uit van 45 weken woon-werkverkeer en een totale ritafstand van 30 km per dag.