Riese & Müller

De Nevo.
Zijn tijd vooruit.

Lage instap? Dat klinkt op het eerste gezicht niet echt sportief. Maar bij de Nevo is exact het tegendeel het geval. De markante vormgeving, royale frameprofielen en scherpe vouwen beloven sportiviteit en vastberadenheid. Door de plaatsing van de accu vooraan op de onderbuis doet het design aan dat van een motorfiets denken. Functioneel betekent dat een centraal zwaartepunt, wat voor een neutraal, veilig rijgedrag onder alle omstandigheden zorgt. Een toerfiets met een comfortabele instap die tegelijkertijd uitermate sportief is – de Nevo is niet alleen de nieuwste spruit binnen de familie van Riese & Müller, maar bovendien een e-bike van de toekomst.

Bekijk hier de modellen

De New Charger Mixte. 
Vrijheid vanaf de eerste pedaalslag.

Met de New Charger Mixte ervaart u een nieuw vrijheidsgevoel. De verdere designontwikkeling van de Charger Mixte is gebaseerd op Duitse toptechniek – en een volledig geïntegreerde Bosch PowerTube-accu in de onderbuis. De kleurstelling met scherpe scheidingslijnen benadrukt tevens het sportieve karakter van het Mixte-frame dat vergeleken met de normale New Charger over een aflopende bovenbuis beschikt. Het extreem stijve frame is uiterst robuust en betrouwbaar, ook als u eens buiten de gebaande paden rijdt. Zo biedt de New Charger Mixte maximale vrijheid – zelfs tijdens de dagelijkse rit naar het werk.

Bekijk hier de modellen

De Supercharger.
De marathonloper onder de e-bikes.

De Supercharger hoeft niet te pronken met zijn innerlijke kwaliteiten - hij heeft ze gewoon. Door de volledige frame-integratie van twee PowerTube-accu's van Bosch en de daarop afgestemde kleurstelling oogt de fiets aan de buitenkant al zeer sportief en als uit één stuk. De accucapaciteit tot 1.000 Wh zorgt voor een actieradius die zijn gelijke niet kent. Door het unieke rijgevoel en het comfort is elke kilometer een genot. Met de Supercharger kunt u nagenoeg eindeloze routes afleggen - zonder laadpauze. Demo model beschikbaar! Vraag in de winkel naar de test mogelijkheden.

Bekijk hier de modellen

De Charger.
Adembenemend. Maar niet krachtrovend.

Het is liefde op het eerste gezicht wanneer u een blik werpt op het meervoudig onderscheiden design. De Charger-modellen lijken wel een in aluminium gegoten sixpack. Een uitgekiende geometrie en 29" wielen garanderen een optimaal rijcomfort. De hoger liggende achtervork maakt varianten met een duurzame en onderhoudsarme riemaandrijving mogelijk. De Bosch Performance aandrijvingen vergroten uw spierkracht met snelheden tot 25 km/h.

Bekijk hier de modellen

De High speed e-bike, wat is het?

Sinds 2 jaar ben ik nu zelf in het bezit van een "High speed e-bike". Voorheen ging ik 5-10 keer per jaar met de fiets. 4 jaar terug gingen we op bezoek bij Flyer in Zwitserland waar iemand ons voorstelde om eens een demo af te sturen van een snelle fiets.
Sindsdien ben ik vrijwel dagelijks met de fiets naar de zaak gegaan! Eerst op de Flyer, Sinds twee jaar op de Riese & Müller. De 20km enkele reis kost me iets meer als een half uurtje en iets minder als 5 cent aan stroom:) 

De Riese & Müller Charger waar ik nu op fiets heeft een Bosch aandrijving met een Nyon display (deze is gekoppeld aan m'n telefoon, voor navigatie en berichten). En heeft een snaar aandrijving, wat voor mij betekend dat ik vrijwel geen onderhoud meer hoef te plegen! Ideaal!
Zou u deze, o
f een ander model, ook eens willen testen?
Laat het me weten!
Groetjes, Antheun 

De Cruiser.
Kilometer voor kilometer flaneren.

Hoe stelt u zich tegenwoordig een flaneur voor? Wij zien slechts één ding voor ons: u. Op de Cruiser. Elegant. Tijdloos. Achtervolgd door blikken van voorbijgangers, die maar wat graag uw plaats zouden innemen. Ver weg van de alledaagse beslommeringen. Ver weg van de grijze eenheidsbrei. En dat terwijl ze zich slechts enkele meters bij u vandaan bevinden. De elegante kleurcombinatie van het frame, de handvatten, de 28"-banden en de chroomglanzende kettingbeschermer maken van uw Cruiser een echte blikvanger. En zijn Bosch Performance motor zal u versteld doen staan.

Bekijk hier de modellen

PROEFrijden

Overweegt u de aankoop van een High speed e-bike? Wij bieden u de mogelijkheid om een uitgebreide testrit te maken op diverse modellen.

We hebben diverse demofietsen van o.a. Riese & Müller en Strömer die u gerust eens een dagje mee kunt nemen. Op deze manier kunt u met nog meer zekerheid de juiste keuze maken. Bent u hierin geinteresseerd? Kom gerust eens langs en informeer naar de mogelijkheden.

Dankzij onze RDW erkenning kunnen wij de fiets tennaamgesteld en met kenteken afleveren. 

Met deze service kunnen we u volledig ontzorgen. Wij regelen alles; de invoering, het kenteken, de tennaamstelling en de WA verzekering. Deze service kost € 149,-

Standaard wind in de rug.
De e-bikes van Riese & Müller.

Strikt genomen is een e-bike een fiets met twee gaspedalen. Daarmee wint u de ochtendrace door de stad bij voorbaat en sprint u op de steilste bergpassen bij iedereen vandaan. Sportief, zouden sommigen denken. Wij zeggen: moeiteloos. Al bij een lichte tred op de pedalen voelt u de duw van een immense kracht. Om precies te zijn: de Bosch motoren. Vanaf dat moment is tegenwind een goede vriend. Zo moet fietsen voelen.

Voor elke bestemming en de weg daarheen bieden 16 pedelecs in talloze model- en schakelvarianten, met trapondersteuning tot 25 of 45 km/h, de perfecte oplossing. Van sportief tot comfortabel. Functioneel en individueel tot in de kleinste details. De onomstreden belichaming van Duits ingenieursschap.

Lees hier meer over het verhaal van deze Duitse topfietsen.