Riese & Müller

De Nevo.
Zijn tijd vooruit.

Lage instap? Dat klinkt op het eerste gezicht niet echt sportief. Maar bij de Nevo is exact het tegendeel het geval. De markante vormgeving, royale frameprofielen en scherpe vouwen beloven sportiviteit en vastberadenheid. Door de plaatsing van de accu vooraan op de onderbuis doet het design aan dat van een motorfiets denken. Functioneel betekent dat een centraal zwaartepunt, wat voor een neutraal, veilig rijgedrag onder alle omstandigheden zorgt. Een toerfiets met een comfortabele instap die tegelijkertijd uitermate sportief is – de Nevo is niet alleen de nieuwste spruit binnen de familie van Riese & Müller, maar bovendien een e-bike van de toekomst.

Bekijk hier de modellen

Standaard wind in de rug.
De e-bikes van Riese & Müller.

Strikt genomen is een e-bike een fiets met twee gaspedalen. Daarmee wint u de ochtendrace door de stad bij voorbaat en sprint u op de steilste bergpassen bij iedereen vandaan. Sportief, zouden sommigen denken. Wij zeggen: moeiteloos. Al bij een lichte tred op de pedalen voelt u de duw van een immense kracht. Om precies te zijn: de Bosch motoren. Vanaf dat moment is tegenwind een goede vriend. Zo moet fietsen voelen.

Voor elke bestemming en de weg daarheen bieden 16 pedelecs in talloze model- en schakelvarianten, met trapondersteuning tot 25 of 45 km/h, de perfecte oplossing. Van sportief tot comfortabel. Functioneel en individueel tot in de kleinste details. De onomstreden belichaming van Duits ingenieursschap.

Lees hier meer over het verhaal van deze Duitse topfietsen.

De Charger.
Adembenemend. Maar niet krachtrovend.

Het is liefde op het eerste gezicht wanneer u een blik werpt op het meervoudig onderscheiden design. De Charger-modellen lijken wel een in aluminium gegoten sixpack. Een uitgekiende geometrie en 29" wielen garanderen een optimaal rijcomfort. De hoger liggende achtervork maakt varianten met een duurzame en onderhoudsarme riemaandrijving mogelijk. De Bosch Performance aandrijvingen vergroten uw spierkracht met snelheden tot 25 km/h of 45 km/h. 

We ruimen ons winkelmodel (93km mee gereden) op voor slechts 3389,-. Dat betekend 1000,- korting! Gewoon met 2 jaar garantie en een servicepakket!

Bekijk hier de modellen

De Cruiser.
Kilometer voor kilometer flaneren.

Hoe stelt u zich tegenwoordig een flaneur voor? Wij zien slechts één ding voor ons: u. Op de Cruiser. Elegant. Tijdloos. Achtervolgd door blikken van voorbijgangers, die maar wat graag uw plaats zouden innemen. Ver weg van de alledaagse beslommeringen. Ver weg van de grijze eenheidsbrei. En dat terwijl ze zich slechts enkele meters bij u vandaan bevinden. De elegante kleurcombinatie van het frame, de handvatten, de 28"-banden en de chroomglanzende kettingbeschermer maken van uw Cruiser een echte blikvanger. En zijn Bosch Performance motor zal u versteld doen staan.

Bekijk hier de modellen

PROEFrijden

Overweegt u de aankoop van een High speed e-bike? Wij bieden u de mogelijkheid om een uitgebreide testrit te maken op diverse modellen.

We hebben diverse demofietsen van o.a. Riese & Müller en Strömer die u gerust eens een dagje mee kunt nemen. Op deze manier kunt u met nog meer zekerheid de juiste keuze maken. Bent u hierin geinteresseerd? Kom gerust eens langs en informeer naar de mogelijkheden.

Dankzij onze RDW erkenning kunnen wij de fiets tennaamgesteld en met kenteken afleveren. 

Met deze service kunnen we u volledig ontzorgen. Wij regelen alles; de invoering, het kenteken, de tennaamstelling en de WA verzekering. Deze service kost € 149,-