Strömer

ST1 Sport

In prijs verlaagd!

Dankzij de krachtige geintegreerde 630wh batterij is deze speed pedelec uitstekend geschikt voor woon-werkverkeer tot een 30-40 km! De stille 30Nm achterwielmotor brengt je met gemak op de 45km/h. 

Adviesprijs 3990,-
Nu 3590,-

Meer informatie...

ST2 S

Ongeëvenaarde technologie!

De ST2 S: Een klasse appart! De krachtigste accu, het meest verfijnde elektronische schakelsysteem, het intelligente remsysteem en een koppeling met uw smartphone. Dit alles laat zien dat er bij deze fiets geen consessies zijn gedaan. Een Statusssymbool met toptechniek! 

8990,-

Meer informatie...

ST1

Een betaalbare Stromer!

Met prachtig geintegreerde 522wh batterij en een stille 30Nm achterwielmotor die je met gemak op de 45km/h brengt.

Showroom model met 42km op de teller. 

Adviesprijs 3690,-
Nu 3190,-

Meer informatie...

ST2

Woon-werkverkeer met klasse

De ST2 zit vol technische hoogstandjes die perfect weggewerkt zijn zoals een touch screen display met GPRS en een krachtige dag-ledverlichting. De ideale fiets om lange afstanden in relatief korte tijd mee af te leggen. Extra te upgraden met een 1000wh batterij met een bereik tot 180km! 

Vanaf 6490,-

Meer informatie...

Dankzij onze RDW erkenning kunnen wij de fiets tennaamgesteld en met kenteken afleveren. 

Met deze service kunnen we u volledig ontzorgen. Wij regelen alles; de invoering, het kenteken, de tennaamstelling en de WA verzekering. Deze service kost € 99,-

ST1 X

Kies jouw stijl

De onlangs gepresenteerde ST1X is verkrijgbaar in 4 trendy kleuren. De fiets zit vol innovaties zoals een geintegreerde touchscreen display met GPRS systeem. Dit betekent dat de fiets met de telefoon te volgen, in te stellen en uit te lezen is. 

Vanaf 4990,-

Meer informatie...

ST5

Juni 2018 beschikbaar

Geen enkele kabel meer zichtbaar. Nieuwe connectiviteit met o.a; contactloze verbinding met de fiets, zonder sleutel de accu verwijderen, bluetooth en een nieuw kleurenscherm met touchscreen. Grotere 27,5" wielen met speciaal voor Strömer ontwikkelde Pirelli banden.  

9990,-

Meer informatie...

De high speed ebike: wat mag, en wat moet?

Een high speed e-bike (ook wel speed pedelec) is een elektrisch fiets waarbij je snelheden tot 45 km per uur kunt bereiken of tot 20 km per uur zonder te trappen. Het is een goed alternatief voor de auto die wordt gebruikt  voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer. Je bent sneller dan met de fiets én het is veel goedkoper.

De high speed e-bike is zo nieuw, dat de regelgeving daar nog niet op in heeft kunnen spelen. Volgens de huidige regelgeving gelden voor high speed e-bikes de regels voor snorfietsen. Zij mogen daarom maximaal 25 kilometer per uur rijden. Vanaf 1 januari 2017 verandert dit. Dan gelden voor deze e-bikes de regels voor bromfietsen. Mogelijk gaan er nog wel aangepaste regels gelden voor de high speed e-bikes vergeleken met normale bromfietsen.

Het ministerie van Infrastructuur en Milieu onderzoekt hoe high speed e-bikes veilig kunnen deelnemen aan het verkeer. Zo bekijkt ze wat de beste plek op de weg is voor deze high speed e-bikes. En welke helm bijvoorbeeld geschikt is voor de berijder. Dit onderzoek doet het ministerie samen met de RDW, ANWB, Fietsersbond, RAI Vereniging en BOVAG.