Strömer

ST1 X

Kies jouw stijl

De onlangs gepresenteerde ST1X is verkrijgbaar in 4 trendy kleuren. De fiets zit vol innovaties zoals een geintegreerde touchscreen display met GPRS systeem. Dit betekent dat de fiets met de telefoon te volgen, in te stellen en uit te lezen is. 

Vanaf 4990,-
Nu Aktieprijs   4490,-

Meer informatie...

ST2 S

Ongeëvenaarde technologie!

De ST2 S: Een klasse appart! De krachtigste accu, het meest verfijnde elektronische schakelsysteem, het intelligente remsysteem en een koppeling met uw smartphone. Dit alles laat zien dat er bij deze fiets geen consessies zijn gedaan. Een Statusssymbool met toptechniek! 

8990,-
Nu Aktieprijs   7190,-

Meer informatie...

Aanbiedingen Strömer

Speed pedelecs die vanaf 1 januari 2018 in op kenteken worden gezet moeten voorzien zijn van een remlicht en een claxon. Voor alle speed pedelecs die vóór 1 januari 2018 een kenteken hebben, geldt dit niet. 

Altijd al een Stromer willen kopen? Dan is dit nu je kans! 

Stromer heeft besloten de kleine bestaande voorraad niet aan te passen, maar tegen hele scherpe prijzen in november en december aan te bieden. Dat levert kortingen op tot wel 25%!

PROEFrijden

Overweegt u de aankoop van een High speed e-bike? Wij bieden u de mogelijkheid om een uitgebreide testrit te maken op diverse modellen.

We hebben diverse demofietsen van o.a. Riese & Müller en Strömer die u gerust eens een dagje mee kunt nemen. Op deze manier kunt u met nog meer zekerheid de juiste keuze maken. Bent u hierin geinteresseerd? Kom gerust eens langs en informeer naar de mogelijkheden.

Dankzij onze RDW erkenning kunnen wij de fiets tennaamgesteld en met kenteken afleveren. 

Met deze service kunnen we u volledig ontzorgen. Wij regelen alles; de invoering, het kenteken, de tennaamstelling en de WA verzekering. Deze service kost € 149,-

ST1

Een betaalbare Stromer!

Met prachtig geintegreerde 522wh batterij en een stille 30Nm achterwielmotor die je met gemak op de 45km/h brengt.

Showroom model met 42km op de teller. 

Adviesprijs            3690,-
Nu Aktie prijs         2999,-

Meer informatie...

ST2

Woon-werkverkeer met klasse

De ST2 zit vol technische hoogstandjes die perfect weggewerkt zijn zoals een touch screen display met GPRS en een krachtige dag-ledverlichting. De ideale fiets om lange afstanden in relatief korte tijd mee af te leggen. Extra te upgraden met een 1000wh batterij met een bereik tot 180km! 

Vanaf 6490,-
Nu Aktieprijs     5490,-

Meer informatie...

ST5

Juni 2018 beschikbaar

Geen enkele kabel meer zichtbaar. Nieuwe connectiviteit met o.a; contactloze verbinding met de fiets, zonder sleutel de accu verwijderen, bluetooth en een nieuw kleurenscherm met touchscreen. Grotere 27,5" wielen met speciaal voor Strömer ontwikkelde Pirelli banden.  

9990,-

Meer informatie...